Segíthetünk?

+36 30 973 2754

Covid-19 Fertőtlenítés

      

      

Cégünk nagyon fontosnak tartja, hogy a kialakult járványhelyzet miatt otthoni -home office-munkára kényszerülő munkatársak a járvány megszűnése után a munkahelyükre történő visszatérés során olyan környezetbe érkezzenek, ahol nem áll fenn újabb fertőzés lehetősége illetve annak kockázata.

Az elmúlt időszakban a CleanGuard csapata azon dolgozott, hogy olyan technológia birtokában jusson és sajátítson el, amely hosszútávon biztosítani tudja a fertőtlenítésnek -a hagyományos fertőtlenítőszeres letörléssel szemben - egy magasabb szinten történő nanotechnológián alapuló eljárását.

A ködképző gépek hatékony megoldást nyújtanak, emellett egyszerűen tisztíthatóak, fertőtleníthetőek segítségükkel a nyilvános helyek, közterületek is, pl. irodai belső terek, éttermek, üzletek, raktárak, iskolák, kórházak, családi házak.

A termékcsalád mindegyike Hidrogén-peroxid és 500 mg/L Ezüst-kolloid hatóanyagokat tartalmaz,
melynek köszönhetően rendkívül hatékony, széles spektrumú fertőtlenítő hatással rendelkeznek.  Az ezüst, felületeken történő kitapadásának köszönhetően segít megőrizni a felületek higiéniáját, ezzel egy teljesen új szintre emelve a fertőtlenítést.

A koronavírusról

Jelenleg 7 humán koronavírust tartanak számon, virológiai szakemberek szerint azonban a fertőzés gyors terjedésének köszönhetően, újabb fertőzésekkel is lehet számolni. A kiemelt szűrési protokoll szerinti vizsgálatokat nehezíti, hogy a tünetek megjelenése előtti lappangási időszakban is terjed a fertőzés, ami akár 3-10 nap is lehet. A koronavírusok akár 9 napig képesek aktívak maradni üveg, fém és műanyag felületeken – írja az Infectioncontroltoday.com egy német vizsgálat eredményére hivatkozva.

     

Megelőzés

Termékeink ezüst tartalma, a kezelt felületeknek, időben elnyújtott fertőtlenített állapotot biztosít, így járvány időszakban, a megelőzés érdekében, kiemelt szerepet kap a felületfertőtlenítés megfelelő, és hatékony alkalmazásában.

Az ezüst-kolloid a felületekre kijuttatva, hatékony a baktériumok, gombák és vírusokkal szemben is. Rendszeres használatával, az ezüst képes a porózusabb anyagokat (fa, műanyag, fúga stb.) tartósabb antimikrobiális tulajdonsággal is felruházni.

Általános fertőtlenítés - járvány kontroll

Javasolt a fertőzések átadására alkalmas helyek rendszeres és alapos fertőtlenítése, akár napi, heti intervallumokban történő kivitelezése, fertőzések terjedésének kockázati időszakában, akut esetekben, akár többször, ismételten.  Ez a fertőtlenítési eljárás elsősorban a terjedést elősegítő kockázati elemek fertőtlenítését célozza, például korlátok, kilincsek, nyomógombok, kapcsolók, asztalok, mobil elektronikai eszközök és tartozékaik, billentyűzet stb.

Nagyobb helyiségek, légterek fertőtlenítése Nagy hatékonyságú munkavégzéshez a hidegködképző technológiát javasoljuk. Ezzel a módszerrel érintésmentesen tudjuk fertőtleníteni nagyobb terek teljes felületét és légterét.